Thumbnail Image

Élelmezési Világnap 2020 - Neveljük, tápláljuk, óvjuk – közösen. Tetteink alakítják a jövőt

Neveljük, tápláljuk, óvjuk – közösen. Tetteink alakítják a jövőt

Related items

Showing items related by metadata.

 • Thumbnail Image
  Brochure, flyer, fact-sheet
  TETTEINK ALAKÍTJÁK A JÖVŐT - EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS AZ #ÉHEZÉSMENTES VILÁGÉRT 2019
  Évtizedeken át sikerrel vívtuk harcunkat az éhezéssel. A helyzet megváltozott, és az éhezők száma újból növekedésnek indult: több mint 800 millió (majd minden kilencedik) ember éhezik. De az élelmezésbiztonság napjainkra már nem csupán a megfelelő mennyiségről, hanem a minőségről is szól. Az egészségtelen táplálkozás a megbetegedések és elhalálozások vezető okává nőtte ki magát. Az egészséges és fenntartható étrendet mindenki számára elérhetővé és hozzáférhetővé kell tenni.
 • Thumbnail Image
  Brochure, flyer, fact-sheet
  A víz éltet, a víz táplál. Senkit se hagyjunk hátra!
  Élelmezési világnap, 2023. október 16.
  2023
  A világszerte 150 országot felölelő összefogás az, ami az élelmezési világnapot kiemeli a többi ENSZ nap közül. A több száz rendezvényen egyaránt jelen van a kormányzati, vállalati és civil szféra, a sajtó és a fiatalok, hogy ráirányítsák a figyelmet és tettekre sarkalljanak, mert a víz kulcsfontosságú az emberek, a gazdaság és a természet számára, nélkülözhetetlen az élelmiszertermeléshez. Bár a víz esszenciális a földi élethez, az édesvízkészletek végesek, ezért dolgozunk kell azon, hogy mindenki számára biztosított legyen a hozzáférés.
 • Thumbnail Image
  Brochure, flyer, fact-sheet
  Élelmezési világnap 2018
  Tudta, hogy világszerte több mint 820 millió ember fekszik le éhesen, miközben majd 2 milliárdan túlsúlyosak? Az elhatározás megszületett: 2030-ig az éhezést fel kell számolni és a táplálkozás minőségén javítani kell. A megvalósításhoz pedig mindenkire szükség less. Tartson velünk az éhezés elleni küzdelemben, és ismerje meg ki mivel járulhat hozzá a végső cél eléréséhez. Legyen részese az ZeroHunger generációnak!

Users also downloaded

Showing related downloaded files

No results found.